Over mij

Dierenarts Inge Boere

Als de “senior” van ons team begon ik in 1992 met de praktijk. Ook ik liep als kind al mee met alle collega’s in de buurt: Jos, Fons en Ferdy, tijdens de vakanties was ik bij hen of op de boerderij te vinden om te kijken en te helpen. Dierenarts dat wilde ik worden zolang ik me kan herinneren.
Het pand bij mijn grootouders in Meershoven bleek al snel te klein en in 2001 verhuisden we naar het huidige adres. Na de nodige verbouwingen in 2010 en 2021 ben ik vandaag heel trots op ons team en hoe de praktijk is geëvolueerd in al die jaren.


Nog steeds spendeer ik het grootste deel van mijn tijd met evenveel passie en liefde aan de dieren. Zelfs mijn hobby, pottenbakken, heeft zich intussen toegespitst op het maken van pootafdrukjes en urnen voor de dieren.


Zelf woon ik naast de praktijk met mijn 2 zonen Sebastian en Quinten. Onze Ramon, de praktijkkat, kennen jullie waarschijnlijk al. Overdag is hij vaak in de praktijk te vinden, maar ’s avonds ligt hij lekker bij ons in de zetel met zijn vriendje Leon, de Britse Korthaar.
Mijn grootste interesse gaat naast de dagelijkse eerste lijns hulp uit naar chirurgie, echografie, knaagdieren en het managen van onze praktijk. Natuurlijk ben je nooit te oud om bij te leren en ook dit jaar school ik me dan ook regelmatig bij.

Voeg een nieuwe locatie toe

×
×