Over mij

Dierverpleegkundige Jolien

Mijn passie voor dieren werd al duidelijk toen ik nog maar een klein meisje was. Ik ging nergens liever naartoe dan naar mijn tante omdat ze daar veel beestjes hadden. Thuis was dat jammer genoeg niet zo. Dat veranderde toen mijn tante mij mijn eerste konijntje gaf, Pluisje, en sindsdien was ik verkocht. Dit zorgde ervoor dat, zoals velen in dit vak, mijn droom om dierenarts te worden ontstond. Ik zou met diertjes in contact komen en ze zelfs kunnen helpen!  

Maar deze droom werd jammer genoeg langzaam aan de kant gezet en toen heb ik mijn andere passie achterna gezeten en heb ik een professionele bachelor diploma gehaald in de ‘elektronica-ICT’. Alhoewel dit nog steeds iets is waar ik heel graag mee bezig ben, kon het toch niet tippen aan die droom om met dieren bezig te zijn. Dus heb ik besloten om mijn ultieme passie achterna te gaan en dierenverpleegkunde te  studeren!  

Sinds mei 2020 ben ik kunnen starten als student bij DAP De Mol. Intussen ben ik afgestudeerd en sinds september 2022 een vast lid van het team, ik zou het me nergens beter kunnen voorstellen. Hier heb ik daadwerkelijk mijn passie voor dieren gevonden en krijg ik de kans om veel bij te leren. 

Mijn grote liefdes zijn mijn hondjes Kai en Fonske, mijn twee kipjes Trees en Truus en dan nog mijn tropische visjes.

Voeg een nieuwe locatie toe

×
×