Over mij

Dierenarts Steven Lemmens

In 2011 startte mijn carrière als afgestudeerd dierenarts. Dit na een leuke studietijd van 6 jaar samen met mijn vriendin (nu vrouw) op kot in Gent.

Na 2 vervangingen en 3 jaar in Hasselt te hebben gewerkt, startte ik in 2014 in dierenartsenpraktijk De Mol. Na al die jaren voelt de praktijk meer als een tweede thuis in plaats van een werkvloer. 

We breidden uit en groeiden tot een mooi team waar we elkaar bijstaan en aanvullen en we allemaal staan voor wat we belangrijk vinden: het dier (en baasje) op de eerste plaats.

Thuis staat mijn gezin helemaal vooraan! Allereerst mijn kinderen Starre en Meo en mijn vrouw Mart maar ook AL onze dieren: onze 2 honden Nanuk en Orro (beide Spanjaardjes, een Podenco en een Galgo), onze kat Pippa, onze 2 geiten, 7 kippen en 2 konijnen.

Mijn werkdomeinen betreffen quasi alle huisdieren, gaande van honden en katten tot de bijzondere dieren waaronder reptielen, konijnen, knaagdieren, vogels en in zekere mate ook vissen. Daarbij ben ik lid van de Werkgroep Vogels en Bijzondere Dieren.

Daarnaast leg ik me toe op de tandheelkunde van hond en kat. 

Dit alles door regelmatige bijscholing op verschillende gebieden.

Voeg een nieuwe locatie toe

×
×